Het Team

De maatschap

TeamNEXT bestaat uit Tony Bloemendaal (klinisch psycholoog), Gerdien Kalma (orthopedagoog), Floor te Kiefte (systeemtherapeut), Marijtje Koolschijn (gz-psycholoog) en Roland Verdouw (kinder- en jeugdpsychiater) die samenwerken in een maatschap. Alle professionals van TeamNEXT zijn aangesloten bij een beroepsvereniging en voldoen aan de eisen van de eigen beroepsgroep. Zij besteden minimaal 10% van hun tijd aan opleiding en deskundigheidsbevordering.

TeamNEXT werkt samen met systeemtherapeuten, orthopedagogen, psychologen, kinder- en jeugdpsychiaters en vaktherapeuten. Alle behandelaren die met TeamNEXT samenwerken zijn bekend met het Neurosequentiële Model. Zij voeren hun behandeling uit vanuit eenzelfde visie en spreken dezelfde taal.

blow-bubbles-668950__340

De stichting

Naast de maatschap heeft TeamNEXT een stichting. Stichting TeamNEXT bestaat uit drie bestuurders: Gea Dekkers, Lidwien Verbeek en Lennie Haarsma. Marianne Harten is adviseur van de stichting.

  • Stichting TeamNEXT richt zich op de ontwikkeling van innovatieve diagnostiek en behandelinterventies, waaronder het Neurosequentiële Model (NMT), en wil daarmee bijdragen aan verbetering van de kwaliteit van hulpverlening voor (jonge) kinderen en hun ouders/verzorgers.
  • Stichting TeamNEXT ondersteunt uitvoerende teams die deze manier van werken en behandelmethoden willen implementeren en de effecten hiervan willen onderzoeken.
  • Stichting TeamNEXT bevordert samenwerkingsverbanden die gebruik willen maken van ontwikkelde kennis en bereid zijn te werken aan onderzoek en ontwikkeling.
  • Stichting TeamNEXT werft fondsen voor onderzoek, implementatie en opleiding.